Quinta Santa Luzia

Landelijk gelegen in de heuvels van het achterland van de Algarve, ongeveer 3 km. ten noorden van het eeuwenoude stadje Loulé bevindt zich Quinta Santa Luzia. Een oude boerenhofstede van 1,1 ha. met oude olijf-, johannesbrood- en amandelbomen, wilde kruiden, zoals tijm, rozemarijn en lavendel en kleurige oleanderstruiken.

Gelegen op een helling met prachtige uitzichten op zowel de heuvels van de Noord-Algarve als de Atlantische Oceaan. De Quinta grenst aan een natuurgebied dat zich uitstrekt naar het noorden en waar het heerlijk wandelen, fietsen of paardrijden is. Een ideale plek voor natuurliefhebbers en rustzoekers, terwijl de eindeloze stranden en het vertier van de kust binnen 15 minuten met de auto bereikbaar zijn.

Voor mensen die van golfen houden, is er een ruime keuze aan golfbanen binnen een straal van 20 km., zowel aan de kust als in het achterland. Quinta Santa Luzia is vanaf het vliegveld Faro in 20 minuten met de auto te bereiken.

De  Quinta bestaat uit het oorspronkelijke huis, dit is een oude Portugese boerenhoeve van ca. 150 jaar oud, gebouwd in typisch Algarvische stijl. Daarnaast is er een nieuw gebouwd huis, CASA DA LUZ, een vrijstaande moderne villa voor zes personen, gelijkvloers, omringd door meerdere terrassen en tuin en gesitueerd aan de rand van een zwembad van 5 x 10 mtr.

CASA DA LUZ verhuren we aan mensen die hun vakantie willen doorbrengen in de landelijke rust van de Algarve. Er zijn ook mogelijkheden voor langere termijn-verhuur in de wintermaanden. Het zwembad staat vrij ter beschikking van de gasten.